top of page

WONDERSTRAIGHT                    

De ontwikkeling van de ZUNARA Wonderstraight methodiek heeft lang geduurd en we zijn erg tevreden met het resultaat: vele tevreden en terugkomende klanten! Door constant op de hoogte te blijven van de nieuwste produkten en technieken uit Korea en Japan kunnen we de kwaliteit ook blijven vernieuwen en uitdragen.  

 

Zunara Wonderstraight is een methode om het haar steil te maken en de producten bevatten overwegend natuurlijke ingredienten. Het haar wordt glad en steil en voelt zacht aan; ook na het wassen. Tot nu toe was het, met name voor Afro haar, alleen met chemische Relaxer mogelijk het haar langdurig steil te houden. Deze methode kan de conditie van de hoofdhuid en het haar beschadigen. ZUNARA Wonderstraight is veel milder gebleken en bij herhaalde toepassing kan beschadigd haar zelfs herstellen. 

Deze methodiek is Japans van oorsprong. Waarom daar nu deze methodiek enorm populair is heeft wellicht met een goed bewaard geheim te maken: meer dan 50% van deze bevolking heeft golvend tot zelfs krullend haar!

 

WONDERSTRAIGHT is haarvriendelijk

 

  • ZunaraWonderstraight is pijnloos en haarvriendelijk. De ZunaraWonderstraight dringt binnen in de haarschacht. Het legt geen laagje/coating over het haar, waardoor het mettertijd weer zou kunnen gaan krullen. 

  • ZunaraWonderstraight bevat extracten van diverse soorten granen, sesam, soja, gist, rijst en een aantal specifieke Japanse ingredienten.

  • ZunaraWonderstraight blijkt door zijn plantaardige samenstelling ook uitermate geschikt voor het haar van kinderen.

bottom of page