top of page

GINSENGSTRAIGHT                    

Silky Long Hair

ZUNARA GINSENGSTRAIGHT is de niuewste dienst van Zunara om het haar steil te maken. Vanaf januari 2020 is deze methode speciaal voor u beschikbaar! Het verschil tussen GINSENGSTRAIGHT en WONDERSTRAIGHT zit in de producten die overwegend ginseng ingriditenten bevatten die erg goed zijn voor de gezondheid van uw haar en tegelijkertijd een optimale resultaat presteren in het steil maken van uw haar. GINSENGSTRAIGHT is ontwikkelt door Zunara en haar partners in Zuid-Korea en is alléén beschikbaar bij Kapsalon Zunara in Amsterdam Buitenveldert

Koreaanse Ginseng is een zeldzame wortel die in Azie word gebruikt voor het stimurelen van gezondheid. Ginseng wordt gebruikt als algemeen tonicum of adaptogen ter bevordering van de levensduur vooral in het Verre Oosten, met name China, Korea en Japan. Ginseng is nu een van de meest populaire kruidengeneesmiddelen in de wereld. Ginseng is heel goed voor uw gezondheid, onderandere voor uw hoofdhuid en uw haarkwaliteit. 

  • Zunara Ginsengstraight  is pijnloos en haarvriendelijk. Zunara Ginsengstraight dringt binnen in de haarschacht. Het legt geen laagje/coating over het haar, waardoor het mettertijd weer zou kunnen gaan krullen. 

  • Zunara Ginsengstraight bevat extracten van diverse soorten Koreaanse ginseng en andere natuurlijke producten. 

  • Zunara Ginsengstraight blijkt door zijn ginseng samenstelling ook uitermate geschikt voor het haar van kinderen.

Wil je het proberen? Maak nu dan een afspraak 

of bel ons voor meer informatie 020 6461762 

bottom of page