top of page

HEADSPA

ZUNARA Head Spa is een hoofdhuid management systeem dat de clienten bij de salons op een systhematische, professionele manier helpt om de hoofdhuid problemen op te lossen. Het doel van Zunara Head Spa is om de oorzaken van de gevoelige en breekbare hoofdhuidsproblemen te zoeken en de oplossingen  hiervoor te vinden. Een gezonde hoofdhuid is immers de basis van gezond haar.

De gevoelige hoofdhuid is heel persoonlijk en kan opgedeeld worden in interne en externe factoren. 

Bij  interne factoren kan men denken aan de steriliserende werking  van de sebum membraan  van de huidhuid die zwak wordt en zorgt voor opwarming, geoliede hoofdhuid, of dat de natuurlijke hydraterende werking van de hoofdhuid problemen heeft en dit leidt tot jeuk en (extreme) uitdroging. De interne factoren zijn verder o.a. stress, overwerk of slaaptekort. De symptomen door deze factoren die kunnen optreden zijn roodheid van de hoofdhuid, slechte bloed circulatie, oneven kleuring van de hoofdhuid of warmte op bepaalde plekken.

 

Externe factoren zijn bv.  luchtvervuiling, blootstelling aan de elementen en klimaat verandering. Herhaaldelijk permanten, verven en fohnen kan ook leiden tot een gevoelige hoofdhuid.

De verschillend produkten van Zunara Head Spa zullen uw beschadigde haar en hoofdhuid weer grondig herstellen, hydrateren en voeden.

bottom of page