top of page
 • Waar kan ik wonderstraight laten doen?
  Op dit moment kan het alleen in de Intensive Hair Care kapsalon Amsterdam: ZUNARA Wonderstraight Behandeling alleen bij Kapsalon Intensive Hair Care (exclusief dealer van ZUNARA Wonderstraight producten en methode door de groothandel SIRASONII) Kastelenstraat 109 1082 EB Amsterdam t. 020 6461762 f. 020 6610840 e. info@wonderstraight.com w. www.wonderstraight.com
 • Moet ik bellen voor een afspraak?
  Ja, wij werken alleen op afspraak omdat de behandeling 4-6 uur kan duren. Bel enkele dagen vantevoren op. Maandags is de kapsalon gesloten.
 • Is het veilig om dit ZUNARA Wonderstraight systeem te gebruiken?
  Het systeem is getest in drie continenten: Azie, Europa en USA. Het systeem is veilig bevonden bij kinderen tot senioren.
 • Hoeveel kost de ZunaraWonderstraight ?
  De prijs is afhankelijk van de lengte, die gemeten wordt na de behandeling. Een meerprijs wordt gerekend afhankelijk van dikte, conditie en structuur van je haar (o.a. extra vitaminebehandeling of langer durende behandeling). Hou rekening mee dat het haar door het straighten enkele centimeters langer is geworden. Vraag naar de prijslijst.
 • Hoe lang duurt een behandeling?
  Lang haar duurt minimaal 4,5 –6 uur en kort haar minimaal drie uren.
 • Wat doet ZunaraWonderstraight?
  ZunaraWonderstraight maakt van kroes tot krullend, droog en onbehandelbaar haar langdurig steil en glad met een revolutionair systeem. De herstructurering van het haar van krul naar steil is niet agressief voor het haar.
 • Op welk type haar kan ZunaraWonderstraight ?
  Alle type haar: Europees, Caucasisch, Afro en Aziatisch. Ons klanten zijn o.a. oorspronkelijk afkomstig uit Nederland, Belgie, Marokko, Suriname, Antillen, Aruba, Spanje, Tunesie, Israel, en Monaco.
 • Hoe glad en steil wordt mijn haar na een ZUNARA Wonderstraight behandeling?
  Elk individu heeft zijn eigen textuur en conditie van het haar, waardoor een ander resultaat kan ontstaan. Het hangt ook af of het haar geverfd, gerelaxed of gehighlighted is. Dan kan het haar minder glad en glanzend zijn als dat het haar gezond en onbehandeld is geweest.
 • Hoe lang blijft de Wonderstraight in het haar?
  Het moet eruit groeien. In de loop der tijd zal de textuur wel iets minder glad en glanzend worden, maar de krullen komen niet terug. Het straight- effect komt van een herstructurerende proteine dat zich binnen de haarschacht vastgezet heeft. Het enige wat krult is de uitgroei.
 • Ik heb mijn haar gerelaxed, kan ik een wonderstraight doen?"
  Het gedeelte waar relax zit zou minder glad kunnen worden. De kroes gaat er wel uit. De uitgroei moet wel ca. 4 centimeter zijn.
 • Ik heb geverfd haar met enkele highlights. Kan ik een ZunaraWonderstraight behandeling laten doen?
  De behandeling is goed mogelijk, maar het zal langer duren omdat er extra handelingen uitgevoerd moeten worden en meerdere produkten om het haar te versterken. Hierdoor zal de prijs hoger uitvallen.
 • Ik wil graag mijn haar verven. Kan ik dat beter voor of na de wonderstraight doen?
  Het verven van je haar heeft een nadelig effect op de wonderstraight. Het kan minder glanzend en zacht aanvoelen. Het is beter twee weken na een wonderstraight je haar te verven dan voor de wonderstraight.
 • Ik ben 12 jaar, kan ik een wonderstraight doen?"
  De behandeling is veilig voor kinderen en we hanteren een leeftijdgrens vanaf twaalf jaar.
 • Ik ben 3 maanden zwanger. Kan ik een wonderstraight doen?
  dit is in normale omstandigheden geen enkel probleem. In sommige voorkomende gevallen kan de behandeling iets minder goed uitpakken veroorzaakt door de hormoonhuishouding. Het is een veilige behandeling voor zwangere vrouwen.
 • Hoe vaak is een Wonderstraight behandeling nodig?
  Dit hangt natuurlijk van je type haar af, en hoe snel je haar groeit. Verwacht dat je het haar ca. twee of drie keer per jaar moet laten behandelen omdat de uitgroei dan enkele centimeters lang zal zijn.
 • Kan ook alleen de uitgroei behandeld worden?
  Dit is helaas niet mogelijk. De handelingen zijn hetzelfde, waardoor de kapper ook lang bezig zal zijn. De rest van het haar moet namelijk weer behandeld worden om het weer krachtiger en glanzend te maken. Anders ontstaat er groot verschil tussen de oude en nieuwe Zunarawonderstraight
 • Wanneer mag ik mijn haar weer opsteken?
  Na 48 uur kan je je haar wel omhoogsteken of in een paardestaart, maar niet met een strakke elastiek. Zeker als je haar al wat beschadigd was van zichzelf (droog, geverfd haar). Beschadigd haar kan sneller rekken bij het buigen van het haar en kan eventueel afbreken bij te vaak buigen van het haar of bij het borstelen van het haar. Na 1 week hoef je je geen zorgen te maken dat een permanente afdruk op je haar blijft van haaraccessoires.
 • Kan ik gewoon mijn eigen shampoo gebruiken?
  Als je shampoo op acid basis is wel. Normale shampoo is meestal neutraal of alkalisch. Na de behandeling heeft de hoofdhuid een alkalische basis; de ph-waarde ligt tussen 8 tot 12. Normaliter heeft het haar een acid basis (een ph-waarde van 4.5 tot-5.5.) Dus moeten we het haar terugbrengen naar deze basis met de acid Wonderstraight -shampoo die de haren sealt. Na een ZunaraWonderstraight-behandeling kan het haar juist droger worden van een normale shampoo. Hoe beschadigder je haar was voor de behandeling, hoe belangrijker het is een goede verzorgende shampoo te nemen.
 • Mijn haar voelt nog steeds stug en droog ook al gebruik ik de Wonderstraight-shampoo en Conditioner. Wat moet ik nu doen ?
  Het haar was voor de behandeling waarschijnlijk al erg vochtarm. Gebruik tijdelijk extra verzorgende serums en wekelijkse maskers waardoor de hydratatie weer optimaal wordt. In onze verzorgingsserie hebben we een serum met een siliconen vochtvasthouder voor een diepe vochtbalansverzorging. Breng dit een of tweemaal per week aan. Neem voor dagelijks gebruik maar enkele druppeltjes, anders wordt het haar heel slap.
 • Ik heb erg droog en fijn haar. Kan ik het gewoon föhnen?
  Bij erg droog en fijn haar is extra zorg voor het haar belangijk: Breng een keer in de week een haarmasker speciaal op de haarpunten aan. Spray voor het föhnen Two Phase op het haar voor de ph balans en bescherming van de haarschubben. Föhn niet te vaak of op de heetste stand. Dep het haar eerst goed droog, dat scheelt al in de fohntijd.
 • Ik heb droge punten en wil toch de steiltang gebruiken. Kan dat?
  Het haar is extra kwetsbaar en wordt belast door het tangen. Hierdoor kunnen de punten nog meer uitdrogen en gaan splijten. Het haar gaat dan ‘uitstaan’. Gebruik extra verzorging voor de haarpunten zodat een beschermlaag wordt gelegd en de haarschubben zullen sluiten.Nadat je het haar gewassen hebt, krijgt het meer volume. Fohn het eventueel droog op lauwe tot koude stand met een varkensharenborstel (paddle brush) en een ronde borstel voor de styling. Hierdoor valt het haar al steiler. Trek niet te hard aan het haar.
 • Wat voor een tang moet ik gebruiken?
  :Gebruik niet een te goedkope steiltang. Deze zal je haar te veel schade kunnen geven. Voor de behandeling gebruiken we speciale BiOtangen. Deze keramische platen steilen het haar wel maar beschadigen niet. De tangen waarvan de temperatuur geregeld kan worden zijn het meest professioneel. Gebruik de Two Phase spray over het haar voordat je het haar gaat tangen. Trek niet aan het haar maar laat de steiltang glijden over het haar. Er mag geen stoom vanaf komen, want dan staat de tang te hoog en kan je haar verbranden.
 • Als ik mijn haar weer terug in krul wil of een curly stijl, is dat mogelijk na een ZUNARA Wonderstraight ?"
  Je haar zal goed reageren op een krultang of rollers. Je zult wel minimaal een maand moeten wachten om de ZunaraWonderstraight te reprocessen.
 • Kan ik een BiO-steil tang kopen ?
  Ja, we hebben kwalitatief hoogstaande BiOsteiltang exclusief te koop in de kapsalon.
 • Wanneer kan ik mijn haar weer verven na een ZunaraWonderstraight?
  Het haar kan pas minimaal 14 dagen na de behandeling geverfd worden. Het is niet uitgesloten dat alsnog het effect minder zal zijn, aangezien het haar opnieuw een behandeling ondergaat in een korte tijd. Het haar kan dan minder gaan glanzen en droger uitzien. Extra verzorging met conditioner, haarmasker en serum is sterk aanbevolen.
 • Welke produkten zijn er voor de nabehandeling thuis?
  Er zijn meerdere produktlijnen voor de nabehandeling te krijgen via de Kapsalon Zunara, bestellen via email of via onze webshop, www.zunarawebshop.nl Voor normaal haar is het basispakket voldoende: ZunaraWonderstraight acid shampoo en conditioner, ph balans spray en serum. Voor extra droog haar en beschadigd haar is een speciale Care Pakket op plantaardige basis: HairSpa Shampoo, HairSpa Conditioner, Vitamine Spray en Waterfilm. Zie voor meer informatie www.zunarawebshop.nl
 • Zijn er andere kapsalons die ook wonderstraight doen?
  Let op de authenticiteit van ZUNARA WONDERSTRAIGHT! Wij zijn de enige kapsalon in Nederland die deze behandeling toepast. Er zijn kapsalons in andere steden in Nederland en Belgie, die ten ontrechte de naam Wonderstraight gebruiken, behandelingen verrichten en zelfs trainingen geven voor andere salons. Je moet oppassen! Kapsalon Zunara is enige die de originele wonderstraight verricht. Ben je een andere tegengekomen, laat ons dan per mail weten info@wonderstraight.com.
bottom of page